GoodSouls live in Theatercafé de Huiskamer

A tribute to festival life (unplugged)

De mannen van GoodSouls vinden het opvallend dat indie-achtige poprock keer op keer zorgt voor uitpuilende festivals en maar relatief weinig in de zalen en podia van Nederland terug te vinden is. Aangezien zijzelf regelmatig bij zo’n festival te vinden zijn hebben ze besloten zelf een avond te gaan vullen met juist dát festivalgevoel. Een line-up van bands die veel op Europese festivals te vinden zijn, of dat tot voor kort waren. 

De band en de muziek

Het vijf-koppige GoodSouls verzorgt een middag vol toffe klassiekers in een heerlijk akoestisch jasje. Denk aan ‘Munich’ van Editors of ‘Dakota’ van Stereophonics, soms meer ingetogen nummers zoals bij ‘Run’ van Snow Patrol of ‘Bend The Rules’ van Saybia en soms een wat minder bekende albumtrack zoals ‘Holding On’ van The War on Drugs – maar altijd muziek met dat fijne festivalgevoel.

Basis van de band is de dragende stem van Sander Voets in combinatie met twee eigenzinnige gitaristen en een heerlijke dragende ritme-tandem. Geen dreunend drumstel maar subtiel Cájon werk en minder scheurende gitaren. De liedjes doen het werk. In een relaxte zittende setting voelt het meteen aan als een échte huiskamer.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 11 december 2022
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Locatie: Theatercafé de Huiskamer, St. Raphaelpad in Weert (achterzijde Wilhelminasingel 10B)
  • Entree: gratis