BAL komt net tekort in Den Helder

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto van topscorer Marques Wilson door Jos van Moorsel

Na een goede start van de mannen van BAL en een voorsprong van tien punten na het eerste kwart (16-26), plaatst den Helder Suns in het tweede kwart een 23-4 run. Net voor rust komt BAL weer terug en de mannen gaan met één punt voorsprong rusten: 39-40.

Den Helder komt feller uit de kleedkamers en loopt uit naar een voorsprong van twaalf punten: 63-51. In het laatste kwart knokt het team uit Weert zich terug in de wedstrijd, maar toch komt het in de laatste minuten net tekort: 78-72.

Oshean Brathwaite maakte tijdens deze wedstrijd weer zijn eerste minuten na een handblessure. Tyler Frederick en Aleksandar Matushev ontbraken juist door blessures.

Volgende thuiswedstrijd

Aanstaande zaterdag komt Yoast United op bezoek in Weert. De vorige wedstrijd tegen Yoast in Bemmel was een nagelbijter, waarin Yoast uiteindelijk aan het langste eind trok en won met 74-70. Of het team van BAL zaterdag revanche kan nemen kun je om 20:00 uur zien in Sporthal Boshoven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie