Gratis Rabo Urban Sporttour voor kinderen in de kerstvakantie

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

In de kerstvakantie organiseert Punt Welzijn weer twee keer een Rabo Urban Sporttour winterevent. De sporthallen van Boshoven en Aan de Bron worden beide één keer omgetoverd tot een winters speelparadijs.

Samen met sportstagiaires en combinatiefunctionarissen van Punt Welzijn kunnen kinderen racen over de stormbaan, voetballen of hockeyen in de soccerdomes en deelnemen aan nog veel meer leuke spelletjes voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Kinderen mogen zelf kiezen welke spellen ze graag willen doen. Bewegen en plezier maken staan tijdens deze activiteiten voorop. De activiteiten zijn helemaal gratis en kinderen mogen komen en gaan wanneer ze willen.

Praktische informatie

Wil jij je kerstvakantie een sportieve invulling geven? Kom dan naar een van onderstaande activiteiten. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zaal-/gymschoenen zijn in de sporthallen wel verplicht.

  • Donderdag 29 december van 10.00 tot 12.30 uur in Sporthal Boshoven
  • Donderdag 5 januari van 10.00 tot 12.30 uur in Sporthal Aan de Bron

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie