Gratis urban voorstelling ‘Unlocked’ in De Bosuil

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd
Foto door Karen Raedts Fotografie

Tijdens ‘Unlocked’ bevinden de artiesten van Nieuwe Helden 0495 zich in een wereld waarin alles mogelijk is. Een wereld waarin de grootste angsten werkelijkheid worden en tegelijkertijd de mooiste dromen uitkomen. Een wereld vol fantasie die naadloos is verweven met de realiteit. De Nieuwe Helden nemen je mee in hun magische wereld vol entertainment. Één ding is zeker: aan passie, energie en talent ontbreekt het niet.  

Unlocked is de tweede urban theatershow van Nieuwe Helden 0495. De voorstelling, die onder begeleiding van een aantal professionele coaches door de jongeren zelf is gemaakt, is gratis te zien op woensdag 14 december om 19.30 uur in Muziekcentrum De Bosuil in Weert.

Nieuwe Helden 0495

Nieuwe Helden Next Level is een hip hop en urban community waarin jongeren tussen de 12 en 23 jaar hun creatieve skills kunnen ontwikkelen en een podium krijgen om hun verhaal te vertellen. Onder begeleiding van professionele coaches op het gebied van zang, dans, rap, hip hop, breakdance, beats, spoken word, theater, pr, decor en fotografie maken deelnemers in 12 weken tijd samen een theatervoorstelling. Deze wordt op een professioneel podium opgevoerd voor publiek. De deelnemers doen alles zelf: van liedjes schrijven tot het delen van berichten op sociale media.

Na een succesvolle eerste editie zijn de Nieuwe Helden in Weert klaar om hun tweede show te delen met het grote publiek! Een te gekke samenwerking met het culturele netwerk van Weert, de grote en kleine instellingen en de ondersteuning van urban helden zoals de lokale Rapper L.Bolle en Kim Lee Wong (urban regisseur).

Samenwerkingen cultureel veld Weert

Nieuwe Helden 0495 is een samenwerking tussen meerdere partijen uit drie werkvelden: cultuur, jongerenwerk en onderwijs. Het Kwadrant, Muziekcentrum De Bosuil, Punt Welzijn en RICK Raakt dragen allemaal hun steentje bij aan het project en versterken hiermee de urban scene in Weert. 

Gratis tickets 14 december

De moederorganisatie Nieuwe Helden Next Level (Roermond) timmert hard aan de weg om het initiatief te laten landen in meerdere Limburgse steden. Momenteel zijn er naast Weert en Roermond edities opgestart in Heerlen en Venlo.

Wil je gratis naar Unlocked van Nieuwe Helden 0495 Weert? Bestel je kaartjes via www.debosuil.nl. Er is géén dagkassa, dus bestel je kaartje vooraf!

Bekijk hier een video: https://youtu.be/K-KD44ucVXw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie