Guirlande opent Outlet in Langstraat

1 reactie

Mocht je voor de kerstperiode nog op zoek zijn naar unieke items? Loop dan eens bij Guirlande Outlet in de Langstraat naar binnen. Daar vind je ‘mooimakers’ van het merk Zusss met een korting tot 70%. Wethouder Suzanne Winters mocht de winkel vandaag officieel openen.

Zie ‘mooimakers’ in de breedste zin van het woord. Dus van kleding tot in-huis decoratie. Ook vind je er speelgoed en zoetigheden. De outlet is voor twee maanden gevestigd in de Langstraat 27. In de tussentijd blijft de winkel van Guirlande in de Hoogstraat natuurlijk ook gewoon open. Daar vind je nog meer verrassende artikelen die jij jezelf of iemand anders cadeau kan doen.

Vanwaar de outlet?

De magazijnen van leveranciers zitten te vol door de omstandigheden van de afgelopen twee jaar en de winkeliers vinden ‘sale’ natuurlijk wel leuk maar niet de hele tijd. Daarom is vorige week met toestemming van de leveranciers het idee ontstaan om in Weert deze tijdelijke winkel te openen.

Openingstijden

De openingstijden zijn: donderdag, vrijdag, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en tijdens de koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Goed om te weten

In de winkel is geen pinautomaat aanwezig. Je kan enkel contact afrekenen. De producten in de winkel hebben al de uitverkoopprijs op het kaartje staan. Dat is dus ook de prijs aan de kassa. De items kunnen niet geruild worden en worden niet ingepakt. Extra tip: neem je eigen tas mee. In de outlet vragen ze €0,50 voor een tas.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie