Kerststal Zusters Birgittinessen wordt geopend

Van 17 tot en met 30 december is de kerstsfeer weer compleet bij de Zusters Birgittinessen in de Maasstraat. Op zaterdag 17 december om 13.00 uur zullen Moeder Overste en burgemeester Vlecken namelijk de kerststal openen.

Het is inmiddels een traditie geworden voor de Zusters Birgittinessen om het klooster aan het eind van het jaar open te stellen voor belangstellenden door een kerststal in te richten en huisgemaakte limoncello en confituur te verkopen. Daarnaast is er in de tuin een Lourdesgrot ingericht, waarin je kaarsjes kunt opsteken. Ook zijn er mogelijkheden om elkaar onder het genot van een kopje koffie te ontmoeten.

De kerststal van Zusters Birgittinessen is zaterdag 17 december na de opening om 13.00 uur geopend tot 18.00 uur. Daarna zal de kerststal t/m vrijdag 30 december bijna iedere dag geopend zijn van 13.00 tot 18.00 uur. Alleen op maandag 19, dinsdag 20, zondag 25 en dinsdag 27 december is de kerststal gesloten.

Ga voor meer informatie naar de Facebook-pagina van Kerststal Weert.