Schaatsen op natuurijs mogelijk bij Sarsven en de Banen Nederweert-Eind

Algemeen Nederweert Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – Het is mogelijk om te schaatsen op het natuurijs van natuurgebied Sarsven en de Banen in Nederweert-Eind. IJsmeester Louis Leenen nam vrijdagmorgen opnieuw een kijkje. De ijsdikte blijkt voldoende te zijn en de eerste schaatsers zijn al gespot op het ijs.

Schaatsen op natuurijs is altijd op eigen risico, dus wees voorzichtig! Omdat hulpdiensten altijd ter plaatse moeten kunnen komen gelden er enkele verkeersmaatregelen en zet de gemeente Nederweert verkeersregelaars in. 

Op de Banendijk geldt tijdelijk eenrichtingsverkeer. Je kan de Banendijk alleen inrijden via de Houtsberg en verlaten via de Leveroysedijk. Komend vanaf de Houtsberg geldt voor de linkerkant van de weg een parkeerverbod.

Sarsven en de Banen is een prachtig natuurgebied. Er is geen eet- of drinkgelegenheid. Neem je zelf iets mee, zorg dan dat je het afval weer meeneemt.

Bekijk een sfeervideo van de vrijdagochtend: https://youtu.be/q3aQeEB5Q0U

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie