Stationsstraat binnenkort nog ‘sexyer’: Stringpoint gaat uitbreiden

Het Weerter centrum moet weer ‘sexy’ worden. Dat was de conclusie van een bijeenkomst van ondernemers, politiek en bewoners uit de binnenstad, half oktober jl. Robert-Jan Breukel, eigenaar van Stringpoint, heeft zich deze uitspraak ter harte genomen. Over enkele maanden opent hij in de Stationsstraat, in het pand waar in het verleden Big Bazar was gevestigd, een tweede zaak.

Geen kopie

Met 500 vierkante meter uitbreiding wordt Stringpoint een van de grootste erotische winkels van Nederland. “We krijgen geen kopie; we krijgen een uitbreiding”, zo vertelt Robert-Jan. “We gaan meer in kleding doen: latex en leer. Maar ook schoenen en laarzen”.  En niet alleen het vloeroppervlak, maar ook het aantal spannende artikelen gaat flink toenemen. “We gaan uitbreiden van 4.500 naar 17.000 stuks assortiment”, zo vertelt Breukel.

Nog wel wat werk

“De planning is dat we gaan openen in april of mei: het late voorjaar van het nieuwe jaar. We hebben nog wel wat werk te verzetten dus nog een paar maanden geduld!”.

Opwarmen

Komend weekend vindt in Weert het Winters Winkel Weekend plaats. Wie trek heeft in iets ‘heets’ kan terecht bij Stringpoint. Medewerksters delen zaterdag en zondag namelijk gratis hotdogs uit. “We willen het winkelen publiek graag trakteren”, zo vertelt Robert-Jan. “Ik heb 3000 hotdogs besteld, dus laat de mensen maar komen”.

In deze video vertelt Robert-Jan Breukel hoe de nieuwe winkel eruit komt te zien: https://youtu.be/PlFq5XXqA10.