Maaltijd gaat in vlammen op na remactie in Thorn

112 Algemeen Maasgouw Regio 10 reacties 1 min. leestijd

Thorn – De brandweer van Ittervoort is zaterdag rond 18.00 uur gealarmeerd vanwege een autobrand op de Trippaardstraat in Thorn.

Een bezorger van een slagerij was onderweg naar Wessem om daar voor 18 personen een diner te bezorgen op kerstavond. De bezorger moest vanwege een omleiding in het witte stadje omrijden en moest plotseling op de rem voor een tegenligger.

Door de remactie viel een brander uit een chafing dish (warmhoudbak) waarna er een kleine brand in de bestelbus ontstond. De bestuurder belde aan bij buurtbewoners voor een emmer met water om de brand te blussen. Toen de bestuurder terugkwam met een emmer water stond de bestelbus in lichterlaaie.

De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. De situatie was snel onder controle, maar de brandweer kon niet voorkomen dat het kerstavond-diner verloren ging. Ook de bestelbus raakte zwaar beschadigd.

Een groep in Wessem zal vanavond dus helaas de app van Thuisbezorgd moeten openen om elders eten te bestellen.

Bekijk een video: https://youtu.be/E9NJtQyrU2Y

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties