Oecumenische kerstsamenzangdienst in St. Josephkerk Keent

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Twee jaar kon het vanwege corona niet doorgaan, maar dit jaar organiseert de Werkgroep Oecumene Weert weer de jaarlijkse Kerstsamenzang. Je bent welkom op zondag 18 december om 16.00 uur in de St. Josephkerk op Keent, St. Jozefskerkplein 1, Weert. 

In deze viering staat het samen zingen van bekende kerstliederen centraal. Daarnaast wordt het kerstevangelie voorgelezen, dit jaar door burgemeester Raymond Vlecken. Ook kun je luisteren naar mooie gedichten en (koor)muziek.

Muzikale medewerking

Muzikale medewerking wordt verleend door het Bethelkoor o.l.v. Jefta van Garderen en Zanggroep Vocus o.l.v. Marijke Berkers. Zij worden op de piano begeleid door Marius Reijnhoudt. Daarnaast zal dit jaar het Kinderkoor De Kameleon o.l.v. Patricia van Reenen optreden. Zij zullen ook het Vredeslicht binnenbrengen. De orgelbegeleiding bij de samenzang is in handen van Mathieu Adriaens.

Gezellig samenzijn

Tijdens de viering is er een collecte, waarvan de opbrengst bestemd is voor de Voedselbank. Na afloop is iedereen van harte uitgenodigd om bij een kopje koffie of thee met iets lekkers nog even gezellig samen te zijn.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie