Voorlichtingsavonden met proeflessen LVO scholen Weert en Cranendonck

Zit jij in groep 8? Dan ga jij in de komende maanden een belangrijke stap zetten: je kiest een school voor voortgezet onderwijs. Een nieuwe school betekent ook een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden en meerdere docenten die de plaats innemen van je vertrouwde juf of meester van de basisschool. Ben jij er klaar voor?

Om een goede keuze te kunnen maken, organiseren de LVO scholen in Weert en Cranendonck van 16 t/m 19 januari 2023 voorlichtingsavonden met proeflessen voor alle ouders/verzorgers en leerlingen van groep 8. Het BRAVO! College in Cranendonck organiseert alleen een voorlichting voor ouders/verzorgers. De leerlingen uit de regio Cranendonck brengen op dinsdag 20 december a.s. met hun basisschool een bezoek aan de school.

Aanmelden

Alle ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 zijn met hun zoon of dochter voor de voorlichtingsavonden uitgenodigd. Tijdens de voorlichtingsavonden presenteren de scholen de voordelen van een goede samenwerking, de kenmerkende resultaatgerichte aanpak en de leerlinggerichte mogelijkheden. Ondertussen kunnen de leerlingen ‘proeven’ aan het onderwijs op een middelbare school. Elke school organiseert de voorlichtingsavond op haar eigen en unieke manier. Aanmelden is verplicht en kan vanaf maandag 5 december 2022 op www.lvo-weert.nl.

Data voorlichtingsavonden/proeflessen

  • Maandag 16 januari 2023: Het College Weert/Koers 
  • Dinsdag 17 januari 2023: Philips van Horne
  • Woensdag 18 januari 2023: BRAVO! College Cranendonck
  • Donderdag 19 januari 2023: Het Kwadrant