Oliebollenactie gebakkraam Douven – Schuman naast Sligro

Algemeen Spotlight Tussendoortje Uitgelicht 2 reacties 2 min. leestijd

Actie – Ook dit jaar hebben we weer een speciale WdG eindejaarsactie in samenwerking met Gebakkraam Douven – Schuman.

De gebakkraam staat op de parkeerplaats van de Sligro. Je hebt dus alle ruimte om je auto (gratis) te parkeren. Je kan er naast oliebollen natuurlijk tal van andere lekkernijen verkrijgen die jouw Oud & Nieuw-viering extra smakelijk maken.

Gratis Oliebol

Als je bij besteding van minimaal € 5,- aan gebak koopt op vrijdag 30 en zaterdag 31 december en je noemt het codewoord: ‘Weertdegekste’ of ‘WdG’ dan krijg je er een oliebol gratis bij. Ook zullen er tijdens deze dagen een aantal zakken met oliebollen worden verloot onder de personen die zich melden met het codewoord.

Extra prijzen op 31 december

Naast de WdG oliebollenactie kun je op 31 december ook verschillende Oudejaars-prijzen winnen bij je aankoop bij Gebakkraam Douven-Schuman.

Na je bestelling kun je je naam en telefoonnummer op een papiertje achterlaten bij de kraam. Gedurende de dag worden er verschillen prijswinnaars uitgeloot en opgebeld. Als je op tijd antwoord, kun je een van de gewonnen prijzen binnen één uur op komen halen. Mocht je dit niet halen of de telefoon niet opnemen dan wordt er direct een nieuwe winnaar uitgeloot.

Openingstijden

  • Woensdag 28 december van 9.30 tot 18.00 uur,
  • Donderdag 29 december van 9.30 tot 21.00 uur,
  • Vrijdag 30 december van 8.00 tot 22.00 uur,
  • Zaterdag 31 december van 7.00 tot 18.30 uur,
  • Zondag 1 januari van 11.00 tot 17.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties