Springland in Stramproy walhalla voor de kinderen

Algemeen Dorpen Stramproy Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

Sporthal De Grenslibel in Stramproy is omgetoverd tot een paradijs voor kinderen waar ze al hun energie kwijt kunnen. Vandaag is daar de tweede editie van het overdekte springkussenfestival Springland van start gegaan.

Het festival van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur beleefde twee eerdere succesvolle edities op een andere locatie onder de noemer Bouncing Boulevard en is nu voor de tweede keer als Springland in Stramproy geland.

Terwijl kinderen naar hartenlust springen kunnen ouders en begeleiders die even willen uitrusten plaatsnemen op het terras met zicht op de luchtkussens. Bij het terras zijn ook lekkernijen zoals wafels, suikerspin en popcorn verkrijgbaar. Voor de ouders is er koffie en thee verkrijgbaar.

Informatie

Het springkussenfestival is drie dagen (woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december 2022) te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Sporthal De Grenslibel, aan de Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy. Parkeren is mogelijk in de daarvoor bestemde parkeervakken. 

De entreeprijs aan de kassa is € 5,00 per persoon. In de sporthal kun je zowel contant als met pin betalen. Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets naar www.springlandfestival.nl.

Bekijk een sfeervideo: https://youtu.be/JkZoftudjNs

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie