Scouts van scouting Hubovra organiseren winterwandeling

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Nicky Fischer

Op 8 januari 2023 organiseren acht Scouts van scouting Hubovra een winterwandeling in Weert als sponsoractie voor hun avontuur naar de World Jamboree in Zuid-Korea.

Twee afstanden

Voor de wandeling kan gekozen worden uit twee afstanden: 5 kilometer voor gezinnen en 12 kilometer voor de enthousiaste wandelaars. De begin- en eindlocatie van de wandeltocht is de blokhut van scouting Hubovra, Pylstraatje 2 in Weert.

De start van de winterwandeling is tussen 10.00 en 12.00 uur en er wordt gestart in blokken van 15 minuten. Bij het aanmelden is het mogelijk de gewenste starttijd te selecteren. Bij het begin, twee keer tijdens de wandeling en op de eindlocatie kunnen de deelnemers genieten van een heerlijk hapje en/of een drankje, deze zijn inbegrepen bij de deelname. Laat je verrassen!

Inschrijven en kosten voor deelname

Inschrijven om mee te doen kan tot en met 1 januari 2023 via www.hubovra.nl/winterwandeling. De kosten voor deze gezellige wandeltocht bedragen voor wandelaars van 5 jaar en ouder €10.  Kinderen van 0 t/m 4 jaar mogen gratis deelnemen.

Over de organisatie

“Wij zijn Bas, Jasper, Jens, Keira, Koen, Maarten, Stan en Tuur, lid van Scouting Hubovra en deelnemers aan de World Scout Jamboree in Zuid-Korea in augustus 2023, een geweldig avontuur waar we erg naar uit kijken. Via diverse acties verdienen we onze reis bij elkaar.”

Over de World Scout Jamboree

Elke vier jaar wordt het grootste scoutingkamp ter wereld georganiseerd: de World Scout Jamboree (WSJ). Een wereldwijd scoutingkamp waar tienduizenden scouts van over de hele wereld aan meedoen.

De 25e World Scout Jamboree vindt plaats van 1-12 augustus 2023 in Saemangeum, Noord-Jeolla, Zuid-Korea en wordt georganiseerd door de Korea Scout Association met als thema “Draw Your Dream”. Er worden zo’n 30.000 tot 50.000 deelnemers verwacht. Het Nederlands contingent is het grootste ooit.

Maar liefst 1.260 jeugddeelnemers met 140 personen leiding gaan mee, verdeeld over 35 troepen en ondersteund door 580 stafleden (IST’ers).

Check voor meer info ook: https://wsj.scouting.nl/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie