Uitzinnige feestvreugde op Stationsplein na winst Marokko kwartfinale WK

Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Het Marokkaanse elftal schreef vandaag geschiedenis tijdens het WK voetbal in Qatar. Met 1-0 wisten ze te winnen van Portugal. Daarmee zijn ze het eerste Afrikaanse land ooit dat de halve finale van het WK voetbal weet te bereiken.

Dat Marokko geschiedenis wist te schrijven werd ook in Weert gevierd. De feestvreugde was nog groter ten opzichte van afgelopen dinsdag. Honderden fans van het Marokkaanse elftal gingen de straat op en kwamen naar het Stationsplein om samen met iedereen uit hun dak te gaan. Of op het dak, dat gebeurde ook.

De sfeer op het Stationsplein was uitzinnig. Er werd getoeterd, gelachen, gedanst en luidkeels gezongen. Er waren agenten en toezichthouders aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Het feestje zorgde voor wat oponthoud, maar verliep verder zonder problemen.

Bekijk een video: https://youtu.be/QVkzQWi1vYg

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties