Kaartverkoop Oppe Zök naar Hoeës Fieëst 2024 start op 1 oktober

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 13 januari 2024 staat de Bosuil in Weert weer op het punt om te exploderen van feestvreugde! Tijdens het Oppe Zök Nao Hoeës Fieëst, georganiseerd door V.V. de Hêldje op Zök, zal voor de derde keer het dak eraf gaan. Maar wat is nou een feestje zonder jou? Ze hebben een geweldig programma samengesteld dat je niet wilt missen, met artiesten die stuk voor stuk garant staan voor een knalfeest.

Tickets

De voorverkoop begint op 1 oktober om 11:11 uur. Haal je tickets vóór 31 oktober en profiteer van een fantastische Early Bird aanbieding: slechts €12,50 per stuk. Maar let op, ze hebben slechts een beperkt aantal van deze voordelige kaartjes beschikbaar (maximaal 500). Vanaf 1 november gaan de tickets naar €17,50. Dat betekent flinke besparingen voor jouw portemonnee.

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.debosuil.nl/programma/heldje-op-zok/tickets

Line-up

De artiesten die op het podium in de Bosuil staan zijn:

  • Promilaasj
  • Spik & Span
  • John Tana
  • Moerepetazie
  • Ed & Frans
  • De Köpkes
  • Mystery Beats

De deuren gaan open om 19:00 uur, en de eerste artiesten staan al snel klaar om het podium te bestormen. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want je wilt geen enkel moment missen van deze fantastische avond.

Ze willen er samen voor zorgen dat de Bosuil op zijn grondvesten staat te schudden en dat het een onvergetelijke avond wordt. Haal snel je tickets en bereid je voor op een feest waar je nog lang over zult napraten. Tot dan!

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.debosuil.nl/programma/heldje-op-zok/tickets

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie