Afvalinzameling in winterse omstandigheden

Vanwege de winterse weersomstandigheden en gladheid is de kans groot dat de afvalinzameling vandaag vertraagt, of in het uiterste geval gestaakt wordt. Gisteren was dat o.a. voor een gedeelte van de wijk Groenewoud van toepassing.

De medewerkers van afvalinzamelaar Van Kaathoven doen hun uiterste best om zoveel mogelijk duobakken te legen, maar moeten dit wel op een veilige manier kunnen blijven doen.

Wat te doen?

Is jouw duobak vanavond nog niet geleegd? Zet de bak dan weer binnen. Als de duobak door de gemiste ophaaldag vol is, mag je de volgende ophaaldag in de wijk losse vuilniszakken bij de duobak zetten. Dit geldt ook voor de inwoners van onder andere Groenewoud, waar de duobak gisteren (donderdag 19 januari) niet geleegd is. Het is helaas niet mogelijk om de inzameling op een ander moment in te halen.