Ontdek het plezier van samen muziek maken met het Nieuw Talent Orkest

Algemeen Cranendonck Nederweert Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Maak samen muziek met het Nieuw Talent Orkest.

Nieuw Talent Orkesten voor volwassenen

In maart starten, in samenwerking met 13 muziekverenigingen, drie superleuke Nieuw Talent Orkesten voor volwassenen: in Weert, Nederweert en Heeze-Leende. In 10 repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Ervaren muzikanten van de muziekverenigingen ondersteunen tijdens de repetities. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Het plezier staat voorop. De repetitieperiode wordt afgesloten met een feestelijk concert.

Repetities

De eerste repetities staan gepland:

  • Weert | donderdag 16 maart van 20.00 – 22.00 uur | locatie: RICK in Weert
  • Nederweert | zondag 19 maart van 15.30 – 17.30 uur | locatie: Wilhelm Tell gebouw in Nederweert
  • Heeze-Leende | woensdag 22 maart van 20.00 – 22.00 uur | locatie: Dorpshuis Valentijn in Sterksel

Het beloven bijzondere repetities te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek. De nieuwe orkesten in Weert, Nederweert en Heeze-Leende zijn een initiatief van RICK en de muziekverenigingen uit de gemeenten. Nieuw Talent Orkest is een uniek muziekproject voor volwassenen. 

Doe je mee? 

De organisatie zorgt voor een instrument en een lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen – zo niet, dan word je daarmee geholpen. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 1.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.rickraakt.nl/nieuwtalentorkest.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie