Deindânger is klaar voor de halve finale LVK 2023

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Dennis en Martijn van Deindânger staan vrijdag met ‘De Krök’ in de eerste halve finale van het LVK. Om door te komen naar de finale op 3 februari a.s. hebben ze jouw stem nodig.

Stemmen

De halve finale van het LVK wordt uitgezonden op L1-radio en L1-televisie. Aansluitend aan de uitzending kun je via SMS stemmen op Deindânger. Dat kan door te SMS-en naar 4004: LVK 16 (dus: LVK – spatie – 16).

De uitzending is vrijdagavond 13 januari van 18.00 tot 20.00 uur en de herhaling op zaterdagochtend 14 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Stemmen kan dus op vrijdag tussen 20.00 en 20.30 uur en op zaterdag tussen 12.00 en 12.30 uur.

Andere halve finales

De komende weken komen nog drie Weerter acts in actie in de halve finales van het LVK. Vrijdag 20 januari is het de beurt aan Mark & Wilhelmien en Stefan Wolter. De week erna, op vrijdag 27 januari, staat Mark Gruijthuijsen op het LVK-podium. Op zondag 29 januari wordt bekend wie op 3 februari in de finale zal staan.

Kijk voor meer informatie over het LVK op: www.stichtinglvk.nl.

In deze video vertellen Dennis en Martijn o.a. wie tweede gaat worden op het LVK 2023: https://youtu.be/kZu6NTxjAw4.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie