F.V. de Dröppelkes organiseert optocht door de wijk Leuken

Foto via Depositphotos (luissantos84)

Update – Op zaterdag 18 februari trekt er vanaf 13.30 uur een optocht door Leuken, georganiseerd door F.V. de Dröppelkes. De jonge vereniging hoopt op deze manier zowel jong als oud te stimuleren meer carnaval te vieren en een groot feest neer te zetten.

Feestvereniging de Dröppelkes

Feestvereniging de Dröppelkes is actief sinds 2020 en heeft in 2022 voor het eerst een raad en een prins aangesteld. Zij, prins Stijn I, zijn adjudanten Dennis en James, vorst Olaf en de raad van elf, zullen tijdens deze optocht dan ook van de partij zijn.

Aanmelden

Iedereen, zowel jong als oud, kan zich aanmelden om mee te lopen. Zowel alleen als in een groep, met of zonder wagen. Speciaal voor de kinderen is er tijdens de prijsuitreiking een speciale categorie voor de mooist versierde fiets of bolderkar. Aanmelden kan tot 2 februari via [email protected] onder vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Route

Dat de Dröppelkes deze optocht kunnen organiseren hebben zij mede te danken aan hun hoofdsponsor Robyn van Cafézaal Jonas. Hier kan iedereen na de optocht terecht voor een drankje en muziek verzorgd door DJ Jonne.

Bekijk hieronder de route van de optocht van F.V. de Dröppelkes.

Update: in het bericht stond zondag, maar dat moet natuurlijk zaterdag zijn.