Flinke verkeershinder na sneeuwval

Update – De sneeuwval heeft donderdagochtend voor de nodige verkeershinder gezorgd. Vooral op de snelweg A2 rondom Weert was er geen doorkomen aan (op het moment van schrijven, nog steeds niet).

Ook op de drukke wegen zoals bijvoorbeeld de Ringbaan, Roermondseweg en Maaseikerweg moesten mensen geduld hebben. En als je kon doorrijden moest je evengoed op je hoede zijn. Op de Maaseikerweg was een auto uit de bocht gevolgen en in de sloot terecht gekomen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Snelweg

Op de snelweg was het bijzonder druk. Volgens de verkeersinformatie was het vooral in de rijrichting van Weert naar Eindhoven druk. Alleen al tussen Kelpen-Oler en Weert-Noord moest men rekening houden met een uur vertraging. Ook tussen Weert en Leende was de vertraging meer dan een uur.

Stadsbrug

De Stadsbrug Weert had ook last van de sneeuw. Toen de brug omhoog wilde gaan om een boot door te laten bleef deze hangen op een kleine meter hoogte. Er zat vervolgens helemaal geen beweging meer in. Het verkeer moest een andere weg zoeken om op de plaats van bestemming te komen.

Update: Het verkeer op de weg kan de Stadsbrug weer passeren.

Bekijk een video: https://youtu.be/F8BCwTg4A0M