Cuba Adelante uit Nederweert-Eind ontvangt telefoons

Nederweert-Eind – Onlangs heeft Stichting Cuba Adelante uit Nederweert-Eind een mooie partij telefoons mogen ontvangen van Replay Speeltoestellen uit Beringe. Directeur/eigenaar Edward van den Borne weet Stichting Cuba Adelante altijd weer te vinden wanneer zijn bedrijf wat spullen over heeft. Ook als hij tips van anderen krijgt neemt hij contact op met de stichting. Mieke en Gerard Rutjens van Stichting Cuba Adelante bedanken Edward dan ook heel hartelijk voor zijn inzet.

Bruikbare spullen

Stichting Cuba Adelante is vaak op zoek naar medische goed bruikbare spullen. Van rolstoelen of rollators tot incontinentiemateriaal en van katheters en stomamaterialen tot verbandmiddelen. Soms is er in de container nog plek voor een ziekenhuisbed. Ook zeer welkom zijn poetsmiddelen zoals allesreiniger, wasmiddelen en middelen voor persoonlijke verzorging. Hiernaar wordt vanuit Cuba expliciet gevraagd.

Vijfde container

Inmiddels is de vijfde container bijna vol. Eind maart of begin april zal deze naar Rotterdam vertrekken. Hierna zal weer een nieuwe container geplaatst worden in Someren-Eind.

Kijk voor meer informatie over Stichting Cuba Adelante op de website www.stichtingcubaadelante.nl.