Gezond en voordelig boodschappen doen – driedelige cursus bij Bibliocenter Weert

Het kan lastig zijn om voordelig en tóch gezond te eten met de hoge en toenemende prijzen voor basisbehoeften zoals voeding en energie. Gezonde voeding zou voor iedereen een makkelijke en betaalbare keuze moeten zijn. Tijdens de cursus ‘gezond en voordelig boodschappen doen’ legt voedingscoach Marly Brenkman uit hoe je kunt besparen op boodschappen en toch gezond(er) kunt eten. Deelname aan de cursus is gratis.

Bijeenkomsten en supermarktbezoek

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur én een bezoek aan de supermarkt. Je leert wat je elke dag nodig hebt, hoe je gezond en lekker kunt eten, hoe je producten kunt vergelijken op prijs en voedingswaarde en hoe je om kunt gaan met verkoopverleidingen van de supermarkt.  

De cursus vindt op donderdag 2 en 9 februari 2023 van 09.30 tot 11.30 uur plaats in Bibliocenter Weert. Op donderdag 16 februari wordt er een bezoek gebracht aan de supermarkt.

Aanmelden

Ga voor meer informatie en om je aan te melden voor deze cursus naar de website van Bibliocenter: www.bibliocenter.nl/activiteiten.