Huiskamer Jamsessie in beeld

Theater de Huiskamer verandert elke laatste donderdagavond van de maand in een muzikale broedplaats. Een feestje van creativiteit en spontaniteit en dat was gisteren niet anders.

Voor velen zijn de jamsessies al bekend: in 2019 en 2020 vonden deze al maandelijks in Theater de Huiskamer plaats. Voor muzikanten uit de regio Weert bieden de jamsessies een uitgelezen kans om lekker samen te spelen en muzikale grenzen te verleggen.

Alle creatieve remmen mogen los op deze avond die ruimte biedt voor jong en oud en voor alle muziekstijlen. Bij iedere sessie zijn tenminste een drummer, toetsenist/gitarist en bassist aanwezig zodat er altijd muziek gemaakt kan worden.

Als muziekliefhebber hoef je maar één ding te doen: luisteren en genieten van al dat improvisatietalent. Klinkt dat als muziek in de oren? Houd dan theaterdehuiskamer.nl/programmering in de gaten voor de volgende gezellige avond.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel