Nog enkele plaatsen beschikbaar bij Voorjaarskoor Da Capo Stramproy Vocaal

Da Capo

Op 2 februari om 19:30 uur start bij Zaal van Loon in Stramproy een bijzonder leuk initiatief, genaamd “Da Capo Voorjaarskoor”. Er zijn nog maar 5 plaatsen beschikbaar. Ben er dus héél snel bij als jij ook wilt ervaren hoe fijn het is om te zingen in een koor.

Grootste koor uit de regio

Je zingt mee in het grootste koor uit de regio. Da Capo Stramproy Vocaal telt +/- 70 zingende leden. Na de kennismaking op 2 februari repeteert het koor elke donderdag van 20:00 tot 22:00 uur, met een korte onderbreking voor een praatje en een drankje.

Elke kandidaat krijgt een ervaren koorlid als buddy. Je zult echter ervaren dat samen zingen al snel heel vertrouwd voelt. De leden studeren een vijftal liedjes in, die ze tijdens concerten op 18 juni in het Open Luchttheater in Thorn, en op 23 juni in het Munttheater in Weert uitvoeren.

Aanmelden

Zingen is erg leuk, ontspannend én gezond. Na een repetitie voel jij je energieker en vrolijker. Meld je gezien het nog maar beperkte aantal plaatsen snel aan via: [email protected]. Vermeld je voor- en achternaam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Kijk op www.dacapo-gemengdkoor.nl voor meer informatie of bel met Mirjam (06-48478883) of Huub (06-29537900).