Ingestuurde winterplaatjes

Zowel mens als dier heeft vandaag genoten van de winterse omstandigheden buiten. Dat is wel te zien aan de vele ingestuurde foto’s die naar WdG werden gestuurd.

Na een oproep eerder vandaag werden er tientallen winterplaatjes ingestuurd. Sneeuwpoppen, huisdieren, de stad, het buitengebied en ga zo maar door. Geniet mee van de ingestuurde plaatjes.

Er was ook een winactie gekoppeld aan de oproep. De winnaars van de loting zijn Ellen G., Femke H. en Johan S.. Ze hebben inmiddels een e-mail ontvangen.

Bekijk je dit bericht via de app en zijn de foto’s niet zichtbaar? Klik dan hier.


Bedankt! Ingestuurde foto’s van o.a.: Ann, Anneke, Bart, Birgit, Boguslawa, Britt, Britt, Carol, Carrie van den Broek, Chantal, Crampas, Danielle, Demi, Diana Favier, Dinie, Ellen, Ellen, Ellen, Ellis, Elly, Erwin, Eugenie, Evelyne, Femke, Fleur, Frans, Gemma, Gerard, Germa, Gerty, Harrie, Henrica, Henry, Hilde, Huub en Liesbeth, Ingrid, Jan, Jan, Jo, John, Jordy, Jos, Jos, Josine, Joyce, Kristel, Liane, Lieke, Liesbeth, Loes Tobben, M, Mandy, Marga, Marielle, Marja, Marlie, Marlies, Matthes, Michael, Mieke, Mirana, Mirko, Mitchel, Monqie, Nelly, Nicky, Nicolas, Nikkie, Nikky, Nina, Olga Vorage, Patricia, Patrick, Irma, Palien, Perrianca, Petra, Rachelle, René, Rhiana, Ria, Rika, Roel, Romena, Sander, Sandra, Simone, Sjef, Sophia, Sophie, Stella, Susan, Suzy, Tanja, Theo, Theo, Ton, Vincent, Vivian, Wendy en Quinn, Wendy, Wendy, Wilma, Wilma en Wim.