Chiara uit Weert is de nieuwe bewoner van Big Brother

Vanaf vandaag is Chiara Siddu, 27 jaar uit Weert, te zien in Big Brother op RTL 5. 

Big Brother is de realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera’s gevolgd worden in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen, uitdagingen, dilemma’s en onderlinge strijd. Ook als kijker heb je invloed op het verloop van Chiara’s avontuur. 

Vanavond om 20.30 uur is haar binnenkomst in het huis te zien. Zoals ze zelf op haar Instagram @csiddu schrijft: ”Fierce mind, brave spirit • I’m going into the house of my hero, Big Brother • We gaan er voor!!”.

Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. Niks staat haar meer in de weg. Volg Chiara op de voet via de 24/7 livestream op Videoland, de reguliere afleveringen van maandag t/m vrijdag om 20.30 uur op RTL 5 en de spannende liveshow op zaterdag om 20:00 uur op RTL 5. Je kan haar in de strijd houden door te stemmen via www.rtl.nl/bigbrother.