Jeugdprins Alec van De Bokkeriejers Tungelder

Algemeen Tungelroy Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

Tungelroy – Op vrijdag 13 januari is tijdens het Jeugdboorebâl Alec Mans uitgeroepen tot Jeugdprins Alec 1e van de Bokkeriejers uit Tungelroy. Alec gaat dit jaar de jeugd van Tungelroy voor als jubileumprins 5 maal 11 jaar.

Jeugdboerenbal

De 12-jarige Alec is de zoon van Maurits en Nicole Mans en is grote broer van Axel en Maureen. Alec zit op Basisschool Tungelder (in groep 8) en zijn hobby’s zijn voetballen, scouting en natuurlijk “vasteloavendj veere”. Omdat zijn grote passie voetballen is heeft Alec de “Orde van ‘t Aanvallerke” ingesteld. Hij zal de jeugd van de Bokkeriejers voorgaan onder zijn eigen motto “Noeëw effe neet voetballe, mer door de fieëstzaal knalle!”

Op het gezellige en drukbezochte Jeugdboerenbal waarbij ook de jeugd van Stramproy en Laar aanwezig waren ging iedereen helemaal los op de speciaal overgekomen DJ Borrelphil.

Prinsenreceptie

12 februari is er in de speciaal voor het 5×11 jubileum ingerichte feestlocatie “bij de handboogvereniging” gelegenheid tot felicitatie. Deze prinsenreceptie start om 13.11 uur. Alec ziet je graag verschijnen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie