Prins Mat 1e van De Bokkeriejers Tungelder

Algemeen Tungelroy Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

Tungelroy – Afgelopen zaterdagavond is tijdens het wederom zeer gezellige Boorebâl Mat Hornix uitgeroepen tot jubileumprins Mat 1e van De Bokkeriejers uit Tungelroy.

Prins Mat 1e

De 46-jarige prins is woonachtig aan de Tungelerdorpsstraat, waar hij samen met Inge en zijn zonen Siem en Jip geniet van het leven. Prins Mat is werkzaam als productmanager ICT en probeert daarbij altijd slim te kijken. Naast Mat staat zijn beste vriend Dennis Beelen als adjudant klaar om hem zo goed mogelijk te helpen tijdens het komende seizoen.

In zijn vrije tijd probeert Prins Mat regelmatig een potje schaak te winnen, kijkt hij naar de Limburgse trots Max Verstappen en is hij inmiddels de dragende kracht van zijn club Crescentia. Ook is Prins Mat te porren voor een goed glas speciaalbier, bier of whiskey met zijn vrienden ”De Tapijtzeikers” of als aanhangend en steunend lid bij “Ein Ongerein”, waar Inge al jaren lid van is. 

Prins Mat heeft de orde van ‘t Tapijtzeikerke ingesteld, verwijzend naar de vriendengroep waarmee hij meerdere jaren vasteloavendj heeft gevierd. Het motto van Prins Mat 1e klinkt als volgt: ’”Mit sjeale zeiver en flauwe kul, goan wea fieeste en vul”

Prinsenreceptie

Op zondag 12 februari is er in de speciaal voor het 5×11 jubileum ingerichte feestlocatie “bij de handboogvereniging” gelegenheid tot felicitatie. Deze prinsenreceptie start om 13.11 uur. Mat ziet je graag verschijnen om later met hem te feesten!

Daarnaast organiseren De Bokkeriejers op vrijdag 10 februari een feestavond met de topband “Balloon” “DJ Sil” en “Big Benny”. Ga voor meer informatie en de ticketverkoop naar de website of Facebook-pagina van De Bokkeriejers.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie