Lading van vrachtwagen botst tegen spoorviaduct

Update 13.44u – Op de Ringbaan-West in Weert heeft vrijdag rond 12.30 uur een ongeval plaatsgevonden. De lading die op een vrachtwagen stond was tegen het spoorviaduct aan gebotst.

De vrachtwagen was geladen met betonplaten. Nietsvermoedend reed de chauffeur met zijn vrachtwagen in de richting van de Boshoverbrug toen hij de schrik van z’n leven kreeg. Zijn vrachtwagen bleek iets te hoog beladen te zijn. De betonplaten botsten tegen het betonnen viaduct aan.

Het gevolg was een ravage. Een deel van de lading kwam op de weg terecht en spatte uiteen. De weg lag vervolgens bezaaid met stukjes beton. Niemand raakte gewond bij het incident. De chauffeur is meegenomen naar het politiebureau om proces verbaal op te maken.

De Ringbaan-West is inmiddels afgesloten voor het verkeer, tussen de Kazernelaan en Basculeweg. Het verkeer moet omrijden via de Parallelweg of Louis Regoutstraat. Het treinverkeer ondervindt geen hinder van het incident.

Update 13.44 uur: Een aannemer is ter plaatse om de rommel op te ruimen. Het kan overigens nog wel even duren voordat de Ringbaan-West weer kan worden vrijgegeven.

Bekijk een video: https://youtu.be/J8g2y27Sf_g


Dit bericht is tot stand gekomen na een lezerstip. Zie jij ook iets opmerkelijks? We vernemen het graag.