Mantelzorgspreekuur bij Bibliocenter in Nederweert

Algemeen Nederweert Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – Zorg jij langdurig voor een naaste uit de gemeente Nederweert en heb je hier vragen over? Loop dan eens binnen bij het mantelzorgspreekuur van Punt Welzijn. Vanaf 1 februari is er iedere eerste en derde woensdag van de maand tussen 12:00 en 13:00 uur een mantelzorgondersteuner van Punt Welzijn bij Bibliocenter in Nederweert aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Persoonlijk

Tijdens het spreekuur gaan we met jou het gesprek aan over hoe de zorg voor jouw naaste verloopt. Wij denken met je mee over hoe je zo lang en zo prettig mogelijk kunt blijven zorgen, maar daarbij ook ruimte houdt voor jezelf. We hebben tijdens het spreekuur de ruimte om met jou in gesprek te gaan en om eventuele vragen direct te beantwoorden. Ook is het mogelijk om na het bezoek een persoonlijke afspraak in te plannen, zodat we meer de tijd kunnen nemen.

Meer informatie

Het eerste spreekuur vindt plaats op woensdag 1 februari van 12:00 tot 13:00 uur. Daarna is het mogelijk om het mantelzorgspreekuur iedere eerste en derde woensdag van de maand te bezoeken bij Bibliocenter in Nederweert (Kapelaniestraat 8). 

Op www.puntwelzijn.nl/mantelzorg kun je alvast meer informatie vinden over mantelzorgondersteuning. Heb je vragen? Mail dan naar [email protected] of bel met Punt Welzijn via 0495-697900.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie