Fieëst op Zuid met V.V. de Vêrkusköp

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pixabay

Het vasteloavendjseizoen is begonnen en V.V. de Vêrkusköp gaat er samen met Weert-Zuid een mooi en groot feest van maken. Er wordt afgetrapt met drie Boonte Aovendje op 26, 27 en 28 januari en de Wichter Boonte Middig op 29 januari. Een lang weekend vol plezier in het Buurthuis van Moesel.

Boonte Aovendj

Om van de Boonte Aovendj of de Wichtermiddig te kunnen genieten zijn er nog kaarten verkrijgbaar bij AH Heerschap en Primera Wouters aan het Oranjeplein op Moesel.

Activiteiten in februari

In februari starten de Vêrkusköp met het Boorebal en is er na de feestavond Kuit op Zuid op 4 februari nog de prinsenreceptie voor Preens Frans I op 5 februari. 

Voor de oudere vastelaovendjvierders is op 9 februari de Seniorenmiddag in het Buurthuis van Moesel en het jeugdboorebroedspaar kan op 11 februari gefeliciteerd worden.

Familieoptocht

Vergeet vooral de familieoptocht van 18 februari niet in je agenda te zetten, met aansluitend de hosmiddag en prijsuitreiking voor de deelnemers.

Wil je ook in de prijzen vallen met je creatie en meelopen met de optocht? Meld je dan vóór 13 februari aan via het inschrijfformulier op de website www.verkuskop.nl.

Afsluiting

Het seizoen wordt afgesloten met de Abdicatie na afloop van de Baggemiddig. Geniet met de Vêrkusköp mee en houd de agenda in de gaten op www.verkuskop.nl. Vea zeen ôs op Zuid!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie