Nieuwe reeks Praatjes over verduurzamen van je woning

Algemeen Weert 4 reacties 2 min. leestijd

Op donderdagavond 19 januari start de nieuwe reeks Praatjes in de Warm Wonen Winkel in Weert. Speciaal voor iedereen die erover denkt om (meer) energie te besparen en de woning wil verduurzamen. Energiecoach Leo Janssen bijt het spits af en gaat op 19 januari dieper in op de keuze voor een warmtepomp. Wat is het verschil tussen hybride en all-electric warmtepompen en waar moet je op letten?

Gratis wekelijkse Praatjes

Vorig jaar is de Warm Wonen Winkel gestart met het organiseren van de gratis wekelijkse Praatjes. Deze zijn bedoeld om inwoners te informeren en op weg te helpen met het verduurzamen van hun woning. Naast een presentatie is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Onderwerpen die langskomen zijn onder andere: isoleren, zonnepanelen, ventileren en energie besparen. Op 2 februari vertelt Wim Op den Buysch over aquathermie en noemt hij de Zuid-Willemsvaart: de verborgen energiebron van Weert. Op 30 maart gaat het Praatje over financiering en subsidieregelingen en op 6 april over je huis levensloopbestendig maken.  

Praktische informatie

De Praatjes beginnen om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Wil je een Praatje bijwonen? Kijk op www.warmwoneninweert.nl voor een overzicht van alle Praatjes en om je aan te melden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties