Rogstaekers presenteren nieuwe Kanseleer

Na 2 jaar afwezigheid presenteert Stadsvastelaovendjvereîniging de Rogstaekers dit jaar weer de Bonte Avonden en de Bonte Familiemiddagen in het Munttheater te Weert. Onder de titel “’t Mot geine musical waere” wordt de theaterzaal weer met een lach gevuld.

Nieuwe Kanseleer

Tijdens de eerste Bonte Avond van vrijdag 20 januari aanstaande zullen de Rogstaekers hun nieuwe Kanseleer installeren. Nadat Kanseleer Jasper in november benoemd is tot zesde Vorst van Wieërt, kwam de functie van Kanseleer/vice-voorzitter vacant.

De eervolle taak als plaatsvervanger van Vorst Jasper is weggelegd voor Rob Hermans.
De nieuwe Kanseleer is sinds 2000 lid van Stadsvastelaovendjvereîniging de Rogstaekers en heeft al diverse taken mogen vervullen binnen de vereniging. Zo had hij de touwtjes als Ceremoniemeester ruim 11 jaar stevig in handen, waarna hij de grote kracht werd achter de organisatie van de Bonte Avonden. Sinds 2017 is hij bestuurslid en in die functie bekleedde hij de rol van vice-voorzitter al sinds december 2019. De 47-jarige aanstaande Kanseleer is getrouwd met Karin Schreurs en is vader van Jelle en Luuk.

Kaarten

Wil je erbij zijn als de nieuwe Kanseleer wordt geïnstalleerd en een prachtig na-programma beleven? Kaarten voor de voorstelling zijn nog te koop via de website van het Munttheater: https://www.munttheater.nl/vvderogstaekers.