Revue Gootgemootj op zondag 22 januari in Café Tramhalt

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Kepèl Gootgemootj organiseert voor de tweede maal de Revue Gootgemootj op zondagmiddag 22 januari in Café Tramhalt van 16.00 tot 20.00 uur.

Een leuke, gezellige en ludieke middag met zeer verrassende optredens, theatersketches, zang, dans en muziek. Om exact 16.00 uur starten ze met het eerste optreden van Gootgemootj. Gevolgd door een hilarisch optreden van buuttereedner Charlie Wijen.

Verder zullen er muzikale optredens zijn van de Wieërter Dikke en Dunne, Stefan Wolter en De Köpkes. Stefan Wolter en De Köpkes zullen ook ieder nog samen met Gootgemootj een nummer doen.

De Kauvers komen ook samen met Gootgemootj op het podium en er is een heel speciaal optreden van De dichte Gerdien. Verder staan de Herrieschöppers garant voor nog wat live ‘kepelle’ muziek.

De nieuwe Rogstaekersprins komt ook even binnen een woordje doen en dan zal er door Gootgemootj nog iets speciaals bekend worden gemaakt. De afsluiter van de avond is voorbehouden aan Mark Gruijthuijsen. Gootgemootj’s eigen Revue presentator praat het geheel aan elkaar.

De toegang is gratis, hier moet je als Vastelaovendj-liefhebber bij zijn, dit mag je niet missen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie