No-Jump Volleybal bij VC Fortutas in Nederweert

Algemeen Nederweert Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto via VC Fortutas

Nederweert – In navolging op Walking Football, Walking Hockey en Walking Korfbal bestaat er ook een volleybalvariant voor senioren: No-Jump Volleybal. VC Fortutas startte vorig jaar met de eerste pilots van deze volleybalvariant en geeft daar dit jaar een vervolg aan.

No-Jump Volleybal

No-Jump Volleybal is een speciale variant van volleybal voor senioren die niet meer willen of kunnen springen omdat ze kunnen uitvallen met blessures aan enkel, knie, heup of rug als gevolg. No-Jump Volleybal is een stuk minder belastend voor het lichaam en dus een uitgelezen kans om alsnog in beweging te blijven.

Kennismaking

Op maandag 30 januari van 20.00 tot 21.30 uur is er in Sporthal De Bengele in Nederweert weer een gelegenheid om No-Jump Volleybal te spelen. Een mooie kans voor wie graag wil volleyballen, zonder hierbij te springen (vanaf 18 jaar). 

Wie interesse heeft om mee te doen dient zich vooraf even aan te melden door een mail te sturen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie