Petitie gestart voor behoud van contante betaling bij Zwembad De IJzeren Man

Sinds 1 januari 2023 is het aan de kassa van Zwembad en Waterskibaan De IJzeren Man niet meer mogelijk om contant te betalen. Wel dienen bezoekers nog een muntje van 20 cent mee te nemen voor het opbergen van hun spullen in een kluisje, en ook in de Beach Club is contant betalen nog mogelijk.

Problemen met cashless betalen

Een entreekaartje voor het zwembad of de waterskibaan kun je echter alleen nog maar online reserveren of aan de kassa met een pinpas betalen. Veel mensen hebben moeite met deze beslissing. Zij zijn van mening dat iedereen de mogelijkheid moet houden om te zwemmen, ook mensen zonder pinpas of computer en mensen met leefgeld.

Petitie gestart

Om deze reden is er een petitie gestart waarmee de ondergetekenden Zwembad De IJzeren Man verzoeken contante betalingen aan de kassa te accepteren. Bekijk deze petitie hier: https://petities.nl/petitions/behoud-contant-betalen-in-zwembad-de-ijzeren-man-in-weert.