Rogstaekers presenteren nieuwe reeks Boonte Aovendje en Boonte Femiêliemiddige

Plaats een reactie
Archieffoto

Na 2 jaar afwezigheid presenteert Stadsvastelaovendjvereîniging de Rogstaekers dit jaar weer de Bonte Avonden en de Bonte Familiemiddagen in het Munttheater te Weert. Onder de titel “’t Mot geine musical waere” wordt de theaterzaal weer met een lach gevuld. Maandenlang wordt er al geschreven, gebouwd, gerepeteerd en geschilderd om het publiek onder te dompelen in voorstellingen vol humor, muziek en vastelaovendj.

Aftrap Vastelaovendjseizoen

De start van de Bonte Avonden geldt in Weert al sinds jaar en dag als de officieuze aftrap van het nieuwe Vastelaovendjseizoen. Vorst Jasper van de Rogstaekers blikt vooruit: “De Vastelaovendj is weer ontwaakt en het feest dat we twee jaar hebben moeten missen is weer in aantocht. Het is fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme de vele vrijwilligers, spelers en muzikanten weer in de startblokken staan om onze bezoekers te gaan vermaken”. Colinda Vergouwen, directeur van het Munttheater vult aan: “We verheugen ons erop de Rogstaekers weer te mogen ontvangen in ons theater. De lach zal weer regeren!”

Uitroeping hoogheden

Op zaterdag 21 januari vindt de Gala Bonte Avond plaats en aansluitend wordt het grootste geheim van Weert onthuld: de uitroeping van de 77ste Stadspreens van Weert. Deze uitroeping wordt live uitgezonden via WeertFM en de website van de Rogstaekers.

Aansluitend aan de Bonte Familiemiddag van zondag 22 januari zal de 71ste Jeugdpreens van Weert worden uitgeroepen.

Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de website van het Munttheater: https://www.munttheater.nl/vvderogstaekers

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie