De Boys vanne Wertha lanceren nieuwe videoclip

‘Lekkerbekken’, zo heet de nieuwe single van De Boys vanne Wertha. Afgelopen donderdag lanceerden ze de bijbehorende videoclip.

Het nummer ‘Lekkerbekken’ is ontstaan onder het genot van een kibbeling. Je zou het haast niet geloven: op de markt bij een viskraam. Eén plus één is twee en het nummer was geboren!

De Boys vanne Wertha

De Boys vanne Wertha maken Limburgse muziek in een nieuw jasje en proberen daarmee een nieuw genre te creëren. Met die muziek proberen zij een divers publiek aan te spreken met moderne deuntjes met eigentijdse, ludieke teksten. Ook bij het nummer ‘Lekkerbekken’ is de dubbelzinnigheid goed hoorbaar.

Met een eigen team is het gehele nummer gemaakt, zijn de teksten verzonnen en is er een videoclip in elkaar gezet. De Boys vanne Wertha zijn daarmee meer dan alleen een paar gasten die graag op het podium staan. Het is een club mensen die bijdragen aan de nummers, de look en de feel in zijn geheel.

Bekijk de videoclip hier: https://youtu.be/cX0uSkacTPM