Ton van Postcode Loterij gevallen in Weert

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Postcode Loterij

Vandaag wordt door heel Nederland geproost op een geweldige start van het nieuwe jaar. Sommige Weertenaren kunnen vandaag extra proosten, want ze hebben prijs bij de Postcode Loterij.

Naast de PostcodeKanjer van € 58,9 miljoen verdeelt de Postcode Loterij nog veel meer prijzen. Zojuist is bekend gemaakt dat de postcode 6003NG één de winnende postcodes is die € 100.000,- heeft gewonnen.

De postcode 6003NG betreft acht adressen aan de Noordkade (huisnummers tussen 46 en 52). In 2022 werd in de wijk Boshoven nog de KoningsKanjer van de Postcode Loterij verdeeld.

De PostcodeKanjer valt op 1 januari

Geheel volgens traditie maakt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull onthullen dat vanavond in de uitzending van ‘RTL Boulevard’ op RTL 4.

Grootste prijzenpot ooit 

Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 425,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, zijn er elke maand 60.000 winnende postcodes. In de periode 2 t/m 6 januari worden dagelijks nog eens 10 tonnen uitgedeeld.   

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie