Politie zoekt getuigen van mishandeling in centrum

112 Algemeen Weert 5 reacties 1 min. leestijd

De politie zoekt getuigen van een mishandeling in het centrum van Weert. Het incident vond plaats op zaterdag 31 december 2022, rond 17.30 uur ter hoogte van de kruising Wilhelminasingel – Beekstraat – Bassin.

In een getuigenoproep geeft de politie aan specifiek op zoek te zijn naar een getuige die in zwarte auto, model stationswagon, zou rijden. Ook is de politie op zoek naar andere getuigen die de mishandeling gezien hebben of informatie hebben.

Ben jij de bestuurder van de zwarte auto, heb je de mishandeling gezien of heb je informatie over de mishandeling dan hoort de politie dat graag. Je kan dit melden via 0900-8844. Indien je anoniem wil blijven kun in de informatie melden via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000, of maak online een melding via www.meldmisdaadanoniem.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties