Tophandbal in Weert: BENE-League ploeg Volendam tegen Rapiditas

Woensdag 1 februari aanstaande kan men genieten van tophandbal in Weert. De Heren 1 van handbalvereniging Rapiditas zijn doorgedrongen tot de laatste 16 teams van Nederland en hebben Volendam, een team uit de BENE-League, geloot.

Top vijf

De Heren 1 van Rapiditas staan momenteel in de top vijf van de eerste divisie, een mooie prestatie in hun eerste seizoen in deze hoogste klasse van Nederland. Een wedstrijd tegen BENE-League ploeg Volendam is bijzonder en de mannen kijken ernaar uit om een mooie wedstrijd neer te zetten voor het publiek. 

Meer interessante thuiswedstrijden

De Heren 1 spelen de aankomende maand nog meer interessante wedstrijden thuis. Op 4 februari spelen ze tegen DWS, dat één plekje onder Rapiditas staat, maar waarvan de ploeg in de uitwedstrijd nipt verloor. Op 4 maart is de Limburgse derby tegen de heren van V&L, die momenteel eerste staan in de competitie.

Publiek is welkom

Publiek is welkom om de mannen van Rapiditas aan te moedigen en te genieten van tophandbal in Weert. Alle thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal Aan de Bron in Weert. De bekerwedstrijd op 1 februari start om 20.15 uur en de entree is € 2,-. De thuiswedstrijden in de competitie starten steeds om 20.30 uur, eveneens in sporthal Aan de Bron, en zijn gratis toegankelijk.