Vaccinatielocatie verplaatst van Poort van Limburg naar Fuutstraat

Eerder vandaag maakte de GGD Limburg-Noord bekend dat de vaccinatielocatie in de Poort van Limburg weer open zou gaan. Daar zijn ze nu van teruggekomen. De vaccinatielocatie zal niet in de Poort van Limburg zijn, maar aan de Fuutstraat 6 in Weert. Zo kan in de Poort van Limburg evengoed Vastelaovendj worden gevierd.

Vanaf maandag 16 januari opent de GGD Limburg-Noord weer tijdelijke locaties in de wijk voor het halen van een herhaalprik tegen het coronavirus. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen bij de tijdelijke en vaste locaties voor een vaccinatie of meer uitleg.

Daarnaast wijzigen de openingsdagen van de vaste vaccinatielocaties in Echt en Venlo. Ook is er nu een vaste vaccinatielocatie in Weert. Dat is dus niet meer de Poort van Limburg, maar de Fuutstraat 6 in de wijk Graswinkel.

Naast de vaste locatie in Weert kunnen mensen ook terecht bij de tijdelijke locatie in Heythuysen. Daar is de De Bombardon aan de St. Antoniusstraat 2 open op 23 en 24 januari en op 6 en 7 februari. Alle locaties en data kun je vinden via de website van de GGD Limburg-Noord.

Weert, Fuutstraat 6

  • Herhaalprik: vrijdag van 9.00 – 16.00 uur
  • Basis- en kindvaccinatie alleen in Venlo en Echt