Vrouwen BAL verliezen in derde kwart de wedstrijd

Plaats een reactie

De dames van BAL begonnen zaterdag enigszins nerveus aan deze wedstrijd, maar konden het verschil op 5 punten houden het eerste kwart.

In het tweede kwart kwamen ze zelfs even op gelijke hoogte met het andere team Thriple Threat. Maar helaas vielen de ballen niet meer en schoot het team van Thriple Threat drie 3-punters op rij en was het verschil bij rust 10 punten.

Na de rust werd er keihard gewerkt door onze dames maar door de zeer agressieve verdediging van de tegenpartij (waarbij veel werd toegestaan) en hun veelvuldig scoren uit driepunters stond de eindstand 59-76 op het scorebord.

Ondanks het verlies is het mooi om te zien hoe het jonge team gegroeid is in deze competitie. De eerstvolgende wedstrijd is 19 januari in Den Helder.

Lisa de Waal

Wederom even een gesprekje met een van de dames. Deze keer de 17-jarige Lisa de Waal. Lisa komt uit Den Haag en is aan haar tweede jaar bij BAL bezig. Ze heeft het goed naar de zin in het Weertse. Terugkijkend op de wedstrijd vond ze dat er ontzettend hard gewerkt was door de dames waarbij de vooruitgang in het samenspel en de rebounding duidelijk te zien waren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.