WdG Stamtafel: Hoe Nigel Otermans begon als een ‘kleine Hans Klok’

Tijdens deze aflevering zit de Nederlands kampioen Illusionisme, Nigel Otermans, aan de WdG Stamtafel. Nigel is ook steeds vaker via de nationale tv-zenders en podcasts te spotten. Maar dat is allemaal niet vanzelf gegaan.

Al sinds zijn elfde levensjaar is Otermans bezig met illusionisme. En nu lijkt zijn carrière in een stroomversnelling terecht te komen. Na zijn successen tijdens de jeugdkampioenschappen werd hij in oktober Nederlands kampioen bij de volwassenen.

Illusionisme is echt een vak apart. Het winnen van dit kampioenschap is dan ook een hele eer en geeft erkenning. Dat wordt ook landelijk gezien. Aan de stamtafel vertelt Nigel aan Youri Buis wat hij allemaal meemaakt en hoe hij ooit is begonnen als een ‘kleine Hans Klok’.

Bekijk de video: https://youtu.be/IEfv_DXGhd8