Werkgroep Oecumene viert Week van gebed voor de eenheid

De Werkgroep Oecumene Weert begint het nieuwe jaar traditioneel door zich aan te sluiten bij de internationale Week van gebed voor de eenheid, dit jaar van 15 tot en met 22 januari.

Doe goed, zoek recht

Het thema is deze keer: “Doe goed, zoek recht.” Bijzondere aandacht is er voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme. Christenen in de hele wereld komen in de Week van gebed voor de eenheid samen om te bidden voor eenheid.

Vieringen in Weert

In Weert is er op zondag 15 januari om 16.00 uur een openingsviering in de kerk De Verrezen Christus, aan de Nassaulaan 1 op Moesel. 

Op woensdag 18 januari ben je om 19.00 uur welkom in het klooster van de zusters Birgittinessen, aan de Maasstraat 17, voor een vesperviering. 

Op de overige dagen van de week zijn er gebedsbijeenkomsten, georganiseerd door Christengemeente Nieuw Leven. Deze beginnen telkens om 19.30 uur. Op maandag 16, dinsdag 17 en vrijdag 20 januari ben je welkom in De Link, aan de Molenpoort 13 en op donderdag 19 januari in de kerk De Verrezen Christus, aan de Nassaulaan 1.