Woonwinkel Harry Philips verhuisd naar de Moesdijk

“Dan mojje bi-j de Moeësdiêk zeen!”, dat geldt vanaf nu ook als je Verf & Wonen Harry Philips wil bezoeken. De woonwinkel is verhuisd van de Kerkstraat maar de Moesdijk.

Aan de Moesdijk, dat tegenwoordig ook de naam Weerter Boulevard draagt, vind je tal van verschillende bedrijven die jou van advies en materialen kunnen voorzien om je huis gezellig in te richten. Dus als je jouw behang en gordijnen hebt gekocht kun je meteen doorlopen naar Meubel Nieuwe Stijl voor een nieuwe bank om vervolgens bij EP:Tummers de apparatuur te kopen om je woning ‘smart’ te maken.

Bij Harry Philips vind je alles om je interieur opnieuw tot leven te brengen, met verf, glas en behang, raamdecoratie, gordijnen en vele soorten vloeren. En nu ze bij Harry Philips meer ruimte hebben valt er nog meer te kiezen.

Wat hetzelfde is gebleven is het uitgebreide en persoonlijke advies. Ze nemen er de tijd voor. Op de tijd hoef je ook niet meer te letten. Parkeren is namelijk gratis.

Meer informatie kun je vinden via: https://www.voorverfenwonen-harryphilips.nl/.