Verf & Wonen Harry Philips gaat verhuizen

Na 60 jaar gaat Verf & Wonen Harry Philips de Kerkstraat in Weert verlaten. Vanaf januari kunnen de klanten terecht in de nieuwe winkel aan de Moesdijk 13. De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang.

Voordelen

Harry Philips gaat verkassen naar de Weerter Woonboulevard. Meer ondernemingen die te maken hebben met wonen hebben zich de afgelopen jaren op en rond de Moesdijk gevestigd. “Dat versterkt elkaar”, aldus eigenaresse Danielle Philips.

“Voor ons is het ook heel belangrijk dat een klant gratis kan parkeren. Met de parkeergelegenheid op het bedrijventerrein zit het ook goed”, zo voegt ze toe.

Verhuizing

De verhuizing gaat begin januari plaatsvinden. Tot en met woensdag 4 januari zijn de klanten nog welkom op de Kerkstraat. Daarna zal de verhuizing een aantal dagen in beslag nemen. “We gaan op de Moesdijk op 10 januari open”, zo vertelt de eigenaresse.

Opruiming: 20% korting

Om niet te veel te hoeven verhuizen wordt er 20 procent korting gegeven op behang dat op voorraad is. Ook op woonaccessoires zit 20 procent korting.

In deze video vertelt eigenaresse Danielle Philips hoe de nieuwe winkel van Verf & Wonen Harry Philips aan de Moesdijk eruit gaat zien: https://youtu.be/PKccuIIBWtk