Workshop social media voor verenigingen

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (VitalikRadko)

Maakt jouw vereniging optimaal gebruik van social media? Of kunnen jullie hierin nog wat ondersteuning gebruiken? Punt Welzijn organiseert, in samenwerking met ?!WAT Media, op woensdag 8 maart 2023 de workshop social media. Deze workshop wordt gegeven voor de verenigingen en stichtingen binnen het Weerterland.

Wat ga je doen? 

Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van o.a. Facebook en Instagram en leert hoe je je als vereniging of stichting professioneel kunt presenteren. Ook leer je hoe je met behulp van social media je doelgroep beter bereikt en effectieve content creëert. Daarnaast krijg je informatie over hoe je je doelgroep met social media kunt activeren en een community kunt faciliteren. 

Voor wie? 

De workshop is bedoeld voor iedereen die binnen een vereniging of stichting aan de slag wil gaan, of al bezig is, met social media, maar hier nog meer uit wil halen. Ook biedt de training ruimte voor het stellen van specifieke vragen gericht op dit onderwerp.

Praktische informatie

De gratis workshop vindt plaats op 8 maart 2023, van 19.30 tot 21.30 uur, bij Punt Welzijn (Beekstraat 54, Weert, verzamelen in de hal vanaf 19.15 uur). Er wordt gezorgd voor een lekkere kop koffie of thee. Meer informatie? Neem dan contact op via [email protected]

Aanmelden kan tot 1 maart 2023, via de activiteit op de website van Punt Welzijn. Per vereniging/stichting zijn er twee personen welkom, en er is plek voor maximaal 10 verenigingen, dus schrijf je snel in.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie