70e Grenslaup Vosseven

Algemeen Sport Stramproy Reageer 3 min. leestijd
Foto door Jos Smeets

De Grenslaup Vosseven is een trimloop die elke 3e zondag van de maand gehouden wordt, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Het motto van deze trimloopserie is: ‘Hardlopen zonder de druk van een wedstrijd.’ Hardlopen, omdat het leuk is. Hardlopen op diverse ondergronden. Hardlopen over (af)wisselende rondjes. Tijd speelt geen rol, maar de passie voor hardlopen en het blije gevoel van actief bezig zijn veel meer. 

Op zondag 19 februari vindt de 70e editie van de Grenslaup Vosseven plaats. Uiteraard weer in het bosgebied achter bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat in Stramproy.

Routes

De Grenslaup start om 10.00 uur en bevat vier verschillende routes die naar eigen keuze gelopen en afgewisseld kunnen worden. Alle routes variëren in ondergrond en omgeving: ze voeren je over brede paden, smalle paden, tracks, kleine heuvels, graspaden, gravel en verharde wegen.

Zo kun je tot 11.30 uur één of meerdere rondes maken van 1,1 km (wit), 3,1 km (geel), 3,7 km (blauw) en 5,6 km (rood). Er is een tijdklok aanwezig, maar er wordt geen uitslagenlijst gemaakt. Wil je toch graag een uitslagenbriefje met je gelopen tijd, dan kun je die bij de finish afhalen. Je houdt echter zelf je afstand bij – dat gaat en kán niemand anders voor jou doen.

Inschrijving

Inschrijving vindt plaats tussen 09.00 en 09.50 uur bij Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. De deelnamekosten bedragen € 2,- voor iedereen ouder dan 12 jaar; kinderen t/m 12 jaar mogen gratis deelnemen. De start is op de zandweg achter bungalowpark Vosseven.

Prijzen

Vooraf worden er drie waardebonnen (van € 15,00 per stuk) van Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ verloot onder de deelnemers. Onder degenen die in het seizoen 2022 – 2023 acht keer deelnemen is er een verloting van twee waardebonnen van € 50,00 per stuk van Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ in Stramproy.

Wandelen

Liever wandelen? Ook dat is mogelijk. Vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Meer informatie over de loop is te vinden op www.degrenslaupers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie